1500 g
djupfrysta sockerärter 1 l grönsaksbuljong salt och malen vitpeppar 1 tsk torr sherry 1 dl grädde
1 Till
dekoration:50 g färska sockerärter 2 msk grovriven pepparrotKoka upp buljongen. Ansa ärterna och koka dem i buljongen 3-4 minuter. Kör ärterna och buljongen i matberedare eller mixer till en helt slät puré. Smaksätt med sherry, salt och peppar. Strimla sockerärterna och riv pepparroten till dekoration. Rör ner grädden i soppan, ge den ett hastigt uppkok och servera med de strimlade sockerärterna och pepparroten.
Krydda med salt och svartpeppar. )Det finns fantastiskt många bloggar med diverse olika recept. Godmorgon,jag vill tacka för responsen jag fick igår via mejl och på annat sätt
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Han ville till ochmed ha frukost. I med den. sambal oelek och jasminris. I med köttet och slå över vatten, kalvfond, soja, sweet chili och muscovadosocker
Börja med att strimla köttet och blanda med maizenamjöl, bikarbonat och en skvätt vatten. Köttet steks för sig hastigt i het pannan innan allt monteras ihop med såsen
Gröp ur en stor tomat, proppa den full med brieost och rödlök. Låt lite lök bryna med. Dottern önskade svampsås, Som ensam svampätare blev jag glad och detta blev det till middag
På det viset har det varit de senaste två veckorna eftersom jag har varit på resande fot en stor del av tiden och då är det svårt att få tid att sätta sig ner framför datorn, men däremot översköljs jag av inspiration när det gäller nya maträtter, desserter och kombinationer med vin
Bryn kött och svamp i smöret, krydda med salt, peppar och curry. Ska bli skönt med lite semester nu, december har varit minst sagt intensiv för min del
Brysselkål är supernyttig, innehåller massor med c-vitamin, folsyra och järn. Har du inte testat den lila brysselkålen så gör det, så himla snygg och att strimla den är jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.