-). Låt sedan degen jäsa i bunken 10-12 timmar. Sätt ugnen på högsta värme, tippa över degen på plåt med plåtpapper, strö över lite mjöl och låt jäsa 30-60 minuter. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 15 minuter, kasta in en mugg vatten och sänk temperaturen till 180 grader och grädda ytterligare 15-20 minuter
Grädda 7-8 min i 250 gr. Hej min vän. I kväll har kitchen aiden, ugnen och diskmaskinen jobbat hårt. Jag har mest gått här och myst, plockat fram ingredienser, följt recept, mätt upp mjöl och druckit te
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Här har ni en gudomligt god vit chokladcheesecake. Vit choklad och hallon gifter sig så bra. Den vita chokladen som är rätt så söt och sen syrligheten hos hallon
-)Ni får receptet på tårtan idag så kommer recepten på den andra maten imorgon. -) Så detta får bli mitt bidrag till Månadens blogg på Matfeed, där denna månads tema är bär
Då är den här vita sangrian perfekt. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Påminner inte den helvita tårtan nästan om en bröllopstårta. 200 g Vit Choklad. 300 g Vit Choklad. Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min allt beroende på hur kladdiga du vill att de ska vara (har man bara en form går det bra att göra dem direkt efter varandra). 200 g Vit Choklad. 300 g Vit Choklad
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Underbart skön sommarkväll i går och vi festade till det med lite vit sangria. Jag är inte glad för röd söt sangria utan beställer alltid cava sangria eller vanlig vit men den är ju oftast också liiiiiite för söt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.