Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Rör om då och då och låt det vara i kastrullen till det fått en ljust brun ton. Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt www.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna Elsas Skafferi
Matjessill med pepparrot, äpple och brynt smör Låt svalna och skär den i cm-stora bitar. Matjessillmed pepparrot, äpple ochbryntsmör – g ör så här alltommat.se
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Mixa dill och gräddfil till kräm. Toppa potatisen medmatjessilloch rödlök. Häll på varmt bryntsmöroch toppa sedan med dillcreme och det rivna ägget www.koket.se
Matjessill med ägg, västerbottensost, brynt smör och kavring Sill300 g matjessill (avrunnen vikt). 1Pocherat ägg2 msk ättiksprit 12 % 4 ägg. 1Bryntsmör80 g smör. 1Rostad kavring3 skiva kavring, smulad smör olja salt peppar. 1Tillbehör80 g västerbottensost 1 äpple, royal gala gräslök 1,5 dl gräddfil www.koket.se
Matjessill med äpple och brynt smör Skär matjessilloch äpple till mindre bitar. Gnugga potatisarna rena och koka dem i saltat vatten tills de mjuknat www.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, rödbetor, kapris och pepparrot Servera givetvis med en ”sillstrypare” till. Matjessillmedbryntsmör, rödbetor, kapris och riven pepparrot Taste by Louise
Matjessill med brynt smör, ägg och kapris hela matjessillfiléer. Bryn smöret gyllene och häll över hela anrättningen. Hacka ägg och rödlök. Skär matjessillen i fina bitar, gärna lite diagonalt Svt
Matjessill med brynt smör och mandelpotatis Det är ofta det är svårt med strömming, misstänker att det är ett billigt alternativ för studenterna som vill äta fisk men inte betala så mycket Glimten i grytan
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 portMatjessillmedbryntsmör, ägg. Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela Elsas Skafferi
Matjessill med brynt smör, rödbetor och ägg Skeda smöret över sillen och garnera med gräslök. Servera med potatis, äggklyftor och gärna bröd och ost Anna mitt i maten
Smörrebröd med matjessill, ägg och brynt smör Bryn smöret på medelvärmetill fin färg. Lägg matjes på brödet och toppa med ägg, rödlök, dill och gräslök Christofers Kök
Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna Elsas Skafferi
Elsas Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna Elsas Skafferi
Glad påsk - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök, 4 port Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Elsas Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna Elsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.