Festbricka med goda små munsbitar Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Du kan också fylla krustaderna med räkröra Hemmets Journal
Laga ostgratinerade tunnbrödssnittar à l’Alsace Vänta med att skära till rullarna tills dess. Tunnbrödssnittarna är så pass matiga att de kan ersätta förrätten i en middag Fredriks Fika
Fyllda champinjoner Smaka av med salt och peppar. Lägg svamphattarna upp och ner i en ugnsform smord med lite olja. 6 medelstora champinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon receptfavoriter.se
Minipajer med västerbottenost Dessa minipajer med västerbottenost måste ni bara testa. Vispa ihop ett ägg tillsammans med osten och mjölken JossansMat.blogg.se
Godaste svampstuvningen till varma mackor Glöm inte toppa med en god ost. Fräs på de skivade champinjonerna i stekpanna med smör. Smaka av med salt, vitpeppar och cayennepeppar Kryddburken.se
Gratinerad ansjovisrulle toppad med riven ost Smält fettet, rör ner mjöl och späd med mjölk och grädde. Hacka ansjovisen och blanda den med löken. Servera gärna ansjovisrullen med en sallad Hemmets Journal
Smördegspaj med räkor, färskost och avokado Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg. Blanda ner Västerbottensost och citronskal, smaka av med salt och peppar Svt
Laxrullar med pepparrotsost Blanda färskost, pepparrot, dill i en skål, och smaka av med salt och peppar. Bred blandningen över laxen, gärna med en palett Hemmets Journal
Cheesecake med lax och pepparrot Blanda med dill, pepparrot, kesella och det mesta av gräddfilen. Smaka av med salt. Garnera med laxrosor, citron och dill mittkok.expressen.se
Kanapé med smördeg och rökt lax Ingredienser Portioner. 16 st 1 rulle kyld smördeg (à 250 g) 1 1/2 dl gräddfil 2 msk finskuren gräslök 1 tsk färskpressad citronjuice 100 g kallrökt lax 4 tunt skivade rädisor färsk dill till garnering Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Matjesillsfat Ja, det blir så klart traditionell svensk midsommarfest med midsommarstång och jordgubbstårta till efterrätt Vardagsmat a la Jess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.