Rulla ihoptunnbrödet och skär upp. Bred ut ädelostkrämen över tunnbrödet. Toppa med pepparkakssmulor. Smula ned ädelosten i en bunke, tillsätt färskosten och vispaihoptill en kräm
Bred ut röran på brödskivorna, rulla ihop och skär finasnittar. Smaka av med salt och peppar. Så här gör du 15 minuter Rör samman alla ingredienser. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 169 2 skivor Polarbröd Sarek. 1 burk crème fraiche. 1/2 fintskivad purjolök. 1 msk finhackaddill
IngredienserPortioner. 6 Matjes på sked 200 g klassiskmatjessill 3 ägg 1 silverlök 100 g smör (tillstekning av lök och att bryna) 2 dl crème fraiche 2 msk hackad gräslök 50 g prästost Sillpotatis 6 små mandel- eller färskpotatisar 1 dl crème fraiche 1 citron 1 liten rödlök 240 g valfrisill (t ex fransk löksill eller ingefära & lime) ca 1 msk små dillkvistarSilltaco 420 g 5-minuterssillifiléer ca 4 mediumtortillabröd 1 litet romansalladshuvud eller gemsallad 50 g smörgåskrasse 1 liten gurka srirachamajonnäs Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.