Vispa upp äggvitorna med en gaffel. Dela avokadon och ta ur kärnorna. Krydda med svartpeppar. Skär bort lite av skaldelen på varje avokadohalva och ställ dem i en ugnssäker form
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Goda snittarmedkallrökt lax, Castello white ost och en rödlökskompott hittade jag här. Snittarna bygger du enkelt upp med en skiva ost på fröknäcket toppat med den den kallrökta laxen, rödlökskompott och lite strimlad fänkål
Egentligen hade jag bara velat äta en massa avocado fires till lunch, men det kändes samtidigt lite torftigt, så de fick istället agera tillbehör till min ugnsbakade lax, broccolipuré (med tahini
Sen så är det himla kul när dom som är lite sådär fina av sig sitter där och pillar med kräftskalen och försöker se snygga ut när dom äter fastän det är apselut totalt omöjligt att käka kräftor snyggt så det ser egentligen bara ännu knäppare ut när man försöker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.