Snippsnapp slut så tog den grisen slut. Mikrobloggat via Instagram. Pulled pork igen. Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Räkor, snapper, avocado, tomat, med flera FÖRRÄTT TILL 4 PERS. I Centralamerika, Mexiko och södra USA görs ceviche ofta på den lokala varianten på lax, ”regnbåge”
Snipp, snapp, färdigt. Hittade en burk semi-torkade körsbärstomater som jag ville testa och slängde häromdagen ihop en pastarätt som blev väldigt lyckad
Så istället hade jag en halv red snapper som jag tyckte vi kunde göra något med, men när jag väl anlände hemma hos mina föräldrar var middagen redan klar
Räkor, fint skuren bläckfisk, snapper eller annan vit fisk FÖRRÄTT TILL 4 PERS. I Sydamerika, inte minst Peru och Chile, är det vanligt att en ceviche görs på det relativt fasta köttet från kummel, en släkting till torsk
Hade en zucchini snut som började bli ganska dålig så då passade jag på att prova ett av Sannas lowcarb Zucchini "bröd", dem är som tjocka zucchiniplättar fast mer bröd aktiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.