Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar skumbollar och nu har jag nog gjort de godaste skumbollarna någonsin - Kolaskumbollarmed salt kolafyllning
Förutom denna bao med sidfläsk, het majo, gurka, jordnötteroch koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, het majo, koriander och vårlök
Lägg bollarna på en plåt klädd med bakplåtspapper och tryck till dem med botten på ett tsk mått. Dela dumlekolorna och tryck i en bit dumlekola i gropen på kakan
Är man lite pysslig och har tid kan man slå in kolabitarna i smörpapper med snöre runt om. Då testade jag, med hjärtat i halsgropen att göra en helt vegansk kola
Förutom det så glömmer man matlådor i hallen eller på köksbänken, sätter sig på fel tåg eller missar att hoppa av vid rätt hållplats, och glömmer bort att slänga soporna i nedkastet i fastigheten utan tar med dem till tunnelbanan på väg till jobbet
Receptet är från Sara Aasum Hultbergs nya bok "Kola, fudge, knäck och bräck". Bästa dagen på hela året är här och jag hoppas ni får en strålande jul med mycket god mat och godis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.