1 Receptet
gäller för 35 bitar 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g jordnötssmör 2 dl sirap 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 10 dl cornflakes 250 g choklad, ljus eller mörkBryn smöret, dra från värmen och låt svalna.
1 Smält
jordnötssmöret i en kastrull på låg värme, tillsätt sirap, socker och vaniljsocker och rör till en jämn smet.
1 Häll
i det brynta smöret och rör ner cornflakes. Häll smeten i en form ca 20x30 cm med bakplåtspapper.
1 Smält
chokladen och ringla över kakan. Ställ in i kyl och låt stelna minst 1 tim. Skär i fyrkanter.
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.