Körvel eller koriander. Skiva kålen och löken så tunt du kan. Riv moroten och. päronen grovt med rivjärn. Blanda allt och tillsättingefära, limesaft och olja
Fräs dem tillsammans med smör, persiljestjälkarna och timjankvisten utan att det tar färg. Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar
All kredittill en ICAbutikiSträngnäs som var av yppersta klass för oss hungriga sjörövare. Tore Wretman skriveri en av sina böcker att det måste finnas en speciell plats ihimmelen där man bara sitter och äter aioli
Vatten vid behov. Rosta valnötterna i ugn eller stekpanna tills de fått fin färg och låt dem svalna. Kör nötterna med övrigaingrediensertill en slät kräm i matberedare eller mixer
Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.