Där fanns otroligt många rätter att välja mellan och maten var klart bättre än jag väntat mig. Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid
I går lagade jag en turkisk efterrätt baklava med förmycket apelsin i att den blev sur. Jag köpte den röda färgen, men hittade inte den när den väl skulle komma till användning för baklava
jag lär mig och jag experimenterar. I On food and cooking fanns ett yoghurtavsnitt som rätade ut alla frågor jag hunnit skaffa mig och gjorde allt klart som vassle
Nu ska jagsnart krypa till kojs, men innan jag gör det tänkte jag dela med mig av receptet på de smarriga Daimkakorna som jag och småttingarna bakade i veckan
Det är inte LCHF men ibland unnar jag mig detta till kaffet. Men natten som var laddade jag min Crock-Pot, med högrevs grytbitar, lök, vitlök, morötter och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.