Här kommer alltså mintolkning av Janesh Vaidyaschampinjonbiffar med gult ris. Jag har t ex inte blötlagt kikärter utan köpte dem på burk och riset, som jag förövrigtgilladesärskilt mycket och kommer laga fler gånger, tillagade jag på annat sätt än som beskrivsi boken
Chokladminttryfflar. Ingredienser. Jag valde att låta smeten stå framme över natten och dagen efter så spritsade jag ut dem på bakplåtspapper (istället för att rulla kulor och doppa i kakao)- annars kan man följa receptet och göra kulor
Smula jästen i en bunke. Rör ut den ilite av degspadet, häll på resten. Tillsätt mjölet, litei taget. Vispa upp ägget med en gaffel och pensla bullarna
Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.