Snabbt lingonbröd
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl dinkelmjöl
  • 12 dl rågmjöl
  • 11 dl solrosfrö
  • 10,5 dl pumpakärnor
  • 11 tsk bikarbonat
  • 11 tsk salt
  • 11 tsk brödkryddor eller vörtkrydda
  • 11 dl russin
  • 13 dl filmjölk
  • 11 dl Felix rårörda lingon
  • 12 msk flytande honung
  • 1 frön, till topping
  • 12,5 dl dinkelmjöl 2 dl rågmjöl 1 dl solrosfrö 0,5 dl pumpakärnor 1 tsk bikarbonat 1 tsk salt 1 tsk brödkryddor eller vörtkrydda 1 dl russin 3 dl filmjölk 1 dl Felix rårörda lingon 2 msk flytande honung frön, till toppingSätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser och russin i en bunke. Blanda ner filmjölk, rårörda lingon och honung. Olja in en brödform och häll i degen. Toppa med lite pumpakärnor och solrosfrön. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.