Bryn torskryggen kort tid i en stekpanna med olivolja. Torskrygg (okej då, kanske inte det första man tänker på när det gäller Provence), fänkål och tomat
torskrygg. Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt. torskrygg. Tillsammans med potatispuré och små fina ärtor smakade det smaskens
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Strimla dom soltorkade tomaterna och rör ihop med baconet och löken
Torskrygg i ugn med äggsås och kokt broccoli (eller potatis). torskrygg eller filé. Krydda med dom kryddorna du gillar tex citronpeppar, snåla inte med saltet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.