4 Lasagne 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 500 g fryst svampmix 1 msk olja 500 g passerade tomater 2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 200 g bladspenat 130 g pesto salt och peppar 1/2 kruka rosmarin 15 lasagneplattor 250 g ricottaost 50 g grana padano Sallad 1/2 cosmopolitansallad 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja Lägg till i inköpslistan
Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. 2½ dl tomatsås, t ex färdig pastasås. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g pasta penne 400 g köttfärs Arla® Svenskt Smör 1 purjolök 1 tsk salt 2½ dl tomatsås, t ex färdig pastasås 2 dl Kelda® pastasås mild ost
Men lite "vuxen" i alla fall, medricotta och spenat bland annat. Spagettiblandning i botten av en form, fyllning med bacon, champinjoner, lök och tomat och sedan ett lager spagettiblandning till
4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Bred ut krämen med nötter på tallriken, häll över pastan och garnera med färsk ricotta. Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan tillsammans medtomatsåsen i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.