Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkornaoch garnera med lite dill. Rulla sedan skinkan och lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat
Täck även ovansidan och kanter med fyllningen. Servera och njut. Täck med fyllning. Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur
Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan. Garnera med skinka formade som rosor, rullade ostskivor, halverade vindruvor och machésallad
Garnera tårtan med de avrunna räkornaoch kräftstjärtarna. Förra året till mannens födelsedag gjorde jag en smörgåstårtamed både matjessill och ägg på grovt bröd
Mårtenssons smörgåstårtamedräkorochtonfisk har sett dagens ljus. ) Vi hade besök av våra goda vänner Anne och Ingemar igår kväll ochmed sig hade de våra cykelidoler, som ni säkert vid detta laget vet vem dom är
Garnera medräkor, lax, ägg, kaviarmix, lime och dill som på bilden, eller efter egen smak. Rör samman majonnäs med crème fraiche till garneringen och bred det över och runtom hela tårtan
Blanda ingridienserna till tårtan och fyll den dagen innan den ska ätas. Kräftstjärtar eller räkor. Tycker det är så otroligt svårt att fotografera en smörgåstårta, blir liksom inte bra
Dekorera runt om med sallad, gurka och ost. Ta inte i all frukten med en gång utan lite i taget. Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten
Smörgåstårtan är väldigt saftig och garneringen med rostbiff i täten gör hela tårtan. Om du tycker att det inte är tillräckligt mycket för att täcka hela så kan du blanda ut med lite creme fraiche och smaka av med salt och peppar igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.