The post HalloweenDessert. Halloween is coming up, and it’s time to start decorating the home with spider web, crawling creatures and other scary stuff – not to mention planning the Halloween snacks
Den här desserten gjorde jag till nyår. Desserter. 15 Jan. 06. 53. Dessert. 0kommentarer. Det är en mörk choklad pannacotta och en passionsfruktpannacotta
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
HallonenHavregrynenNågra kokos flingorToppa med physalisfrukt. 1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
För mig har Alla Helgons Helg/Dag, som det kallas i Sverige, handlat mer om att tända ljus för de som inte längre finns med oss i livet och att kanske besöka graven under helgen
Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen. Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår
Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. Häll upp chokladsmeten i glas och dekorera med vispad grädde och riven kaffechoklad
En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.