Gratänger är smidiga, speciellt om dom innehåller hela måltiden. Man behöver bara ha lite tillbehör, men annars är det bara att ställa fram hela formen på bordet
Putsa och skiva köttet. Stek köttet i en stekpanna smör på båda sidor tills det fått fin färg. Skala och skiva löken och lägg ner i stekpannan och fräs någon minut
Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en skål och låt det svälla i 15 minuter. Tillsätt fond, riven lök, ägg, färs, salt, peppar och arbeta ihop till en smidig smet
Kinesisk fläskgryta ca 6 port. Måndag idag och ledig dag eftersom jag jobbat i helgen. Idag visar termometern endast -15 grader, men det blir en innedag ändå tror jag, har nämligen planerat att städa huset
Strimla köttet och pudra över ca 1 msk maizena. Ställ i kylen i 30 minuter. Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite stekyta, salta och peppra lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.