Har ni testat att grilla spetskål. Om inte så tycker jag absolut att ni ska prova detta. Ett perfekt tillbehör till kött, fisk, korv eller bara som den är till grillade grönsaker
Fredagssnacks, lite nyttigare och vansinnigt gott är zucchinichips med krispig parmesan. Snacks som är minst lika goda och beroendeframkallande som chips
Sätt ugnen på 225 grader. Skölj kålen och skaka av den. Skär varje spetskålshuvud i fyra klyftor. Blanda spetskålen med olivolja, salt och peppar i en ugnsfast panna eller ugnsform
1. Sätt ugnen på 250 grader vanlig ugn eller 225 grader varmluft. 2. Skiva blomkål och citron, lägg på bakpappersklädd plåt, salta, peppra, ringla på olja
Riv grönkålen och lägg bladen på en plåt. Ringla över olivolja och strö på flingsalt. Rosta i ugnen på 150 grader i 15 min (bladen ska mörkna något och kännas krispiga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.