Snabba frukostbullar utan jäst
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl Vetemjöl
  • 12 tsk Bakpulver
  • 11/2 tsk Salt
  • 12 msk Rapsolja
  • 12 1/2 dl MjölkSätt ugnen på 250 grader. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke.
  • 1 Blanda mjölk och olja och häll det över mjölblandningen. Rör ihop allt till en kladdig deg.
  • 1 Rulla degen i vetemjöl (inte för mycket) och rulla ut den till en längd. Dela den i 6 bitar.
  • 1 Rulla bitarna till bollar. Rulla bollarna i havregryn. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper.
  • 1 Grädda bullarna mitt i ugnen i 10-12 minuter. Låt svalna något innan dom delas och serveras.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.