Pasta är en favorit här hemma och ihop med en snabb sås har du middagen räddad. Såhär på vardagskvällarna är det lätt att fantasin för matlagning tryter och man vill bara få mat snabbt
Att öra egen pajdeg är inte svårt men det är ännu enklare att använda färdig smördeg på rulle så har man ont om tid och vill ha middagen på bordet snabbt så rekommenderar jag att använda färdig färsk smördeg på rulle
Öppna majsburken och häll i majsen med spadet i grytan. Ingen har tålamod att vänta alltför länge på kvällen när man kommer hem från jobbet/fritids/dagis och är hungrig
I medbaconetoch fräs till önskad knaprighet. Börja med att steka svampen tillsammans med svartpeppar och salt i en stor stekpanna (gärna teflon) tills att den börjar få färg
Den här grytan går snabbt att göra. Det kan du göra parallellt med att du fräser lök och paprika först i lite olivolja i en gryta och sedan tillsätter tomatpuré och fräser lite till
Fräs vitlöken, schalottenlöken först och efter ett tag strimlat bacon i lite olivolja (ja, jag gillar att steka bacon i olivolja när det är så här till pastasåser med vitlök och lök)
Slänga ihop lite pasta och en snabb sås till det kändes som ett bra alternativ. Häromkvällen var jag ensam hemma med lilla Alma och hade ingen mat färdig i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.