Klipp krassen över pizzan och toppa med peppar och majonnäs, eventuellt också en nypa chiliflakes. Rensa champinjonerna, skiva dem tunt och lägg dem på osten
Lite färdigköpt fylld pasta, stekt svampoch paprikapesto blir en snabboch god lunch. Lägg paprikorna med hälften av oljan i en liten mixer eller blender tillsammans med vitlök, pinjenötter och parmesanost
Klipp krassen över pizzan och toppa med peppar och majonnäs, eventuellt också en nypa chiliflakes. Rensa champinjonerna, skiva dem tunt och lägg dem på osten
400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar
Det är enkelt att laga, det går snabbtoch det blir alltid gott. Skär grönkålen och purpurkålen i mindre bitar och lägg ner det tillsammans med löken ochsvampen i stekpannan och stek ytterligare ett par minuter
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.