Ta bort skinn och ben på kycklingen och skär i bitar. Lägg ner kyckling och purjolök i soppan. 5 dl Kelda® Thaisoppa. 250 g grillad kyckling. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 5 dl Kelda® Thaisoppa 250 g grillad kyckling ½ purjolökar ½ krukor färsk koriander
Har du möjlighet så smaksätt gärna med något med lite hetta i, exempelvis chili och/eller ingefära. Detta är definitivt den mest snabblagade rätten jag någonsin gjort i vår crock pot
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Jag hade grillade kycklingklubbor över från middagen i tisdags, så det blev lite kylskåpsrens till middagen igår
Skär kycklingfilén i tärningar och bryn tillsammans med löken. En väldigt god och enkel curryrätt som passar utmärkt med ris, jag använder nästan alltid basmatiris
Men eftersom räkorna inte bör koka länge kan du i så fall tillsätta dem mot slutet och eventuellt bara fräsa dem snabbt i kryddor innan du tillsätter dem i soppan
Det är då bra medsnabba maträtter som inte kräver en massa fix och trix. I kväll fick grillad kyckling ha huvudrollen i middagen, den tillsammans med dijonsenap och torkad dragon
Lever med min sambo "J" i mitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativt skapande & familjeliv
Sallad är den snabbbaste maträtt som man kan tillaga med många variationer. Här stekte jag kycklingfilé samt sparris och gröna brytbönor som jag sedan blandade med grön eksallad
1 liter Kelda® Thaisoppa. 1 grillad kyckling. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Thaicurry medkycklingbollar och shiratakinudlar. Kycklingsoppamed bacon och sparris. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.