Enkel rabarberpaj med smak av kanel Nu är rabarbersäsongen här och vad smakar väl bättre än en paj på dessa primörer. Att smaksätta rabarbern med lite kanel blev en riktigt lyckad kombo Tildas Kök och Vin
Rabarberrutor med vaniljkräm Rabarberkompott250 g rabarber 1 citron, saften 0,5 dl vatten 0,75 dl syltsocker. Deg250 g smör, rumsvarmt 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver www.koket.se
Lat rabarberpaj Ingredienser Portioner. 4 400 g skivad rabarber 1 msk potatismjöl 1 dl socker 1 dl vetemjöl 1 dl havregryn 50 g vit choklad 75 g kylskåpskallt smör Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Världens enklaste äppelpaj Paj4 äpplen, skalade och tunt skivade 1 dl vetemjöl 0,5 dl havregryn 0,5 dl strösocker 0,5 dl mandelmassa, riven 100 g smör malen kanel www.koket.se
Rabarberpaj med tosca Pajdeg125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk strösocker 1,5 msk vatten. 1Fyllning300 g rabarber 2 msk strösocker 1 msk majsstärkelse www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.