Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskostmed dill & gräslök. Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Smaka av med salt, peppar och ev. Koka pasta (gärna tagliatelle) enligt beskrivning på förpackningen. Vänd i persilja, sparris i mindre bitar och pasta
50 gram smör , eller margarin 250 gram parmesanost , riven 3 krm salt 3 krm peppar Till servering 300 gram pasta , kokt, färsk 3 port kycklingfilé(er) , stekt eller ugnsstekt Köp receptet
Att öra egen pajdeg är inte svårt men det är ännu enklare att använda färdig smördeg på rulle så har man ont om tid och vill ha middagen på bordet snabbt så rekommenderar jag att använda färdig färsk smördeg på rulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.