Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
Detta är ett av de enklaste kolarecepten jag stött på , det går helt enkelt inte att misslyckas med detta, så ni måste bara testa denna supergoá chokladkola som jag och min lilla gosetös A svängde ihop i eftermiddags
Just nu är det en bra period med rätt mycket vego/veganinspo och även snabba, enkla och goda rätter. En fördel med att inte äta fika och sånt är att man känner sig himla nyttig - vilket jag också upplever speglar av sig på resterande del av kostintaget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.