En mycket enkel och snabblagad rätt. Pasta medräkor, avokado och kaviar 4 portioner 4 portioner pasta, vi använder gärna linguine 1 burk skalade räkor eller 1 påse oskalade räkor 2 avokado 1 burk svart kaviar Koka pastan Skala räkorna om du har räkormed skal Skiva avokadon Servera pastan, toppa med avokado, räkor och en klick kaviar //Angelina 4 portioner. 1 burk skalade räkor eller. 1 påse oskalade räkor
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Det som tar lite tid är att skala räkorna annars är det en riktigt snabb middagsrätt. På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten och platta till den med fuktiga händer. Detta goda bröd hittade jag på bloggen Lesscarbs denna tjejen har så mycket bra recept
Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.