Det blev ju många gånger favorit- recept, och detta är ett av dem - Kasslergryta med curry. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten och platta till den medfuktiga händer. Detta goda bröd hittade jag på bloggen Lesscarbs denna tjejen har så mycket bra recept
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilénibitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg ibuljongtärningen, pepparn och sojan
Smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt lite mer fond. Koka pastan (enligtförpackningen). Avsluta med att vända i pasta och basilikablad och servera i soppskålar
Blanda alla torra ingredienser. Rör isirap och yoghurt. Det ska bli en kletig smet så sätt eventuellt i 1 extra msk yoghurt. Klicka smeten i smord brödform 1,5 liter. Grädda i 150° i 1 tim. 1 tsk bikarbonat. 5 dl ljus sirap
Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebabipita. Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen ikebab när det gäller skräpmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.