Snabb köttfärslimpa med rökt skinka och tomater
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 1 Fransk senap
  • 1100 g rökt skinka
  • 12-3 tomater
  • 1 Västerbottenost
  • 1 Smör
  • 1500 g köttfärs Salt Peppar Fransk senap 100 g rökt skinka 2-3 tomater Västerbottenost SmörSätt ugnen på 200 grader. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet. Lägg på köttfärsen på papperet och platta ut färsen. Salta och peppra på översidan. Bred på fransk senap efter smak lägg på den rökta skinkan. Skiva tomater lägg dem på mitten. Strö över västerbottenosten eller annan ost. Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Klicka på någon klick smör ställ in i ugnen i 30 minuter man kan ösa på rullen efter 15 minuter av det smälta smöret som finns i formen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.