Servera med sallad och eventuellt pasta. Den här smakrika och goda gratängen passar både till vardag och fest, beroende på tillbehör, dryck och dukning
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
4 3 morötter 2 palsternackor 600 g fast potatis 2 msk olja 1 tsk rosmarin 2 vitlöksklyftor salt och peppar 4 kycklingfiléer 1 äpple 2 dl matyoghurt 1/2 tsk rosmarin 1/2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Finhacka vitlök och stek tillsammans med den röda currypastan i olja i en minut. Lägg i bönor, häll på fisksås samt socker och stek i någon minut till under omrörning
Lägg gurkstrimlorna på ett litet serveringsfat med kycklingstrimlorna ovanpå. Blanda jordnötssmöret och sesampastan med den ljusa sojan till en jämn smet
Precis innan servering är det gött att smälta smör i en stekpanna och bryna naanbröden så att de blir lite gyllene och tar smak av smöret - men detta steg kan såklart undvikas
Undertiden torsken står i ugnen så gör du potatismosen, skala potatis och tärna den och koka upp i vatten med lagon salt så potatisen blir mjuk, häll sen bort vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.