Hollandaisesås är ju så himla gott (som alla hemmagjorda smörsåser…) men jag kan tycka det är lite drygt att hålla på med vattenbad och smälta smör etc
Att göra Hollandaisesås på mitt sätt är ännu enklare. Under tiden vattnet kokar upp gör man Hollandaisesåsen (och steker baconet eller skinkan, vad man nu väljer
Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan
Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis. Vi värmde upp köttet i sin påse i en kastrull med kokande vatten och sen grillade vi den lite snabbt på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.