Kram A-L Först den här. Blomkålsmos och Fiski pepparrotssås med kokta gröna ärtor. Tillfisken använde jag sej, skär den ibitar, stek och ha i en förpackning havregrädde, krydda m himalayasalt,vitpeppar och pepparrot till önskad smak och servera med kokta ärtor
Paprikastrimlorna lades i botten på en ugnsform, sen på medfiskfiléerna. Två paprikahalvor (gul och röd) skars istrimlor och stektes tillsammansmedlite lök (färdighackad ur frysen, enkelt
Servera medröktfisk. #fisk. Det här är en coleslaw medsting. Rosta sesamfrön i torr stekpanna. Rivvitkålen tunt med osthyvel eller mandolin och riv pepparroten på ett rivjärn
Lägg fiskeni en ugnssäker form. Servera med kokt potatis. Skiva löken och lägg den på fisken. Stek imitten av ugnen 15-18min. 400 g varmrökt lax. 2 1⁄2 dl Kelda® matlagningsgrädde. 600 g potatis
Lägg ett block medvitfiski en ugnssäker form. Krydda med peppar, pressad citron och färsk gräslök. Villni få tips på ännu en maträtt som går snabbt att laga och som är nyttig
Han var juristmed egen advokatfirma. ) och dra några varv med pepparkvarnen. Sedan åker vi hem och gör gräddstuvad purjolök till den röktafisken och färskpotatisen
Servera potatisentillsammansmedfisken. Ta bort skinnet från fisken och bryt ner imindrebitar. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar Låt blandningen tjockna i stekpannan under omröring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.