Måste säga att jag är riktigt nöjd med min start på 2019. ). Det mesta som jag har lagat har varit helt vegetariskt eller med fokus på grönsaker med fisk eller fågel som tillbehör
Räkpanna var en av min och makens favoriträtter när vi levde i Stockholm. Men när jag tog fram receptet insåg jag att det var dags att lyfta det klassiska 80-talsreceptet in i 2000-talet
Min familj äter det mesta, men både sambon och lillan tycker extra mycket om när det är rikligt med sås så denna fiskgratäng fick många pluspoäng hos dem båda
Snabb och god fiskgratäng. Jag hade snabbwokad broccoli, zucchini & sparris. Vi gjorde en fiskgratäng med både lax och torsk häromdagen som räcker till många
Har du ett fryst fiskblock, låt det tina först och krama ur det mesta av vattnet. Portioner. 4. 600 gr fisk, salt, 3 dl crème fraiche, 2 dl ajvar relish stark, 3 skivor vitt bröd, 2 dl finriven parmesan, 2 dl hackad persilja, smör till formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.