Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Vispa äggvitorna till ett vitt fast skum med elvisp i en ren skål. Vänd ner den smälta chokladen med hjälp av en slickepott tills du fått en krämig, fluffig chokladsmet
Tänkte jag skulle bjuda dig på världens snabbaste och bästa recept på chokladmousse. På riktigt, har du panik och verkligen inte vet vad du ska bjuda dina gäster på till efterrätt så är detta recept GRRRRYYYMT
Prova vit chokladmoussemed balsammarinerade jordgubbar och avgör. Eller servera den vita chokladmoussenmed frukt eller bär och ät balsamgubbarna med lite vaniljglass
Här är en enkel och snabb efterrätt med få ingredienser. Detta passar perfekt till såväl mörk, vit och mjölkchoklad och så kan man förstås dekorera med vadhelst man har hemma
Toppa chokladmoussenmed de limemarinerade jordgubbarna och garnera med citronmeliss eller mynta. Denna dessert passar perfekt att göra nu till sommaren med färska, goda jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.