400 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g lövbiff 1 rödlök 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 pressad vitlöksklyfta 2 dl Arla Köket® smetana ½ dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk dijonsenap
400 g lövbiff. Skär köttet i strimlor. Skala och skär löken i tunna klyftor. Salta och peppra köttet och stek det i smör tillsammans med lök och vitlök i en panna
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. 600-700 gram lövbiff i strimlor. Receptet kommer från camillak 600-700 gram lövbiff i strimlor
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.