Bryn smöret, väg upp maltosec ochmixatillsnö. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke påårstiden
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningarpåsidorna men annars så. Tillkräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga påminnet vad jag använde och hur jag gjorde
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugitsigpåigen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igångpå allvar. Jag valde morötter, lök ochbroccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasinochsina egna favoritgrönsaker
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket påvilket kött man använder så ni får testa er fram
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan migpå att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet påmin enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.