100 g smör (eller mjölkfritt margarin)1 dl socker2 tsk vaniljsocker2 dl havregryn2 dl puffat ris (Vårgårda ris) + någon dl till att rulla dem iKör havregrynen några sekunder med knivarna i matberedaren
Det lite feta i den vita chokladen bryts av med det lite syrliga i citronen och sen cocos. Och på tal om snöbollar, så här har det sett ut på min balkong i veckan
Det är den överraskande, fantastiskt goda polkagrisgömman i mitten av dem. På bilderna ser ni just mina barns hantverk, och det är ju det som är det bästa med dessa snöbollarna, att barnen kan vara med och baka
gjorde snöbollar. Snöbollar , ca 15 st 100 g vit choklad 1 ¼ dl kokos ca 1 msk pressad citronsaft kokos att rulla i Hacka eller bryt chokladen och smält i vattenbad
Basen i dessa snöbollarna är just vit choklad men det som är så bra med dessa är att de inte blir sådär ruskigt söta då man har i lite citronsaft som balanserar upp det hela
Underart goda bollar med mycket kokossmak. Detta är verkligen ett recept värt att testa. Ingredienser. 200 g vit choklad3 dl kokos1,5 msk nypressad citronsaft Gör såhär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.