Päronpaj /Smulpajmedpäronoch kokos. Servera pajen ljummen med grädde, vaniljsås eller glass. Klicka ut och fördela smuldegen i jämnt lager över päronen
Strö över socker och kardemumma. 1 Blanda snabbt samman smöret med resten av ingredienserna till smuldegen, i matberedare, eller med hjälp av elvisp. 3 Ta ut formen och fördela päronskivorna på de gräddade smulorna. Strö resten av smuldegen över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter tills pajen är gyllenbrun. 1 kg skalade, urkärnade, skivade päron
Smulpaj ska enligt mitt tycke ha mycket smul och vara enkel att göra. Servera med vaniljsås och njut. Rensa rabarberstjälkarnaoch skär dem i en centimeters bitar
En efterrätt som bevarar sommarkänslan och fortfarande gör jordgubbarna fantastisk rättvisa är den här smulpajenmed jordgubbar ochrabarber där även rabarbern får vara med för att skapa den rätta syrligheten
MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander
) Mina rabarber smalt ihop till ingenting, så jag fick stötta upp med några bitar äpple. Blanda mjöl och smör med fingrarna tills blandningen liknar fina brödsmulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.