Hacka ihop allaingredienserna till pajdegen med gaffel. Skala, kärna ur och skivaäpplena tunnt. Blandaäppelbitarna med kanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form
Blandarabarber och strösocker i en skål och häll i pajformen. Ställ åt sidan. Blanda. havregryn, vetemjöl, margarin och strösocker i en skål till en smulig deg
Men det är de enklasterätterna som många gånger är de svårasteatt få riktigt riktigt bra. Äppelpajanses ju vara en ganska enkel efterätt som manbara slår ihop
Hacka eller mixamandeltillsammans med hasselnötterna till ett lite grovare mjöl, blandasedan smöret, "mjölet" (nötterna och profibert), kanelen och sötningen till en sorts smuldeg
En sån här kväll passar det i allafall utmärkt attslänga ihop en smulpaj som mankantrycka i sig medanmankollar på en lite för dålig film i soffan under täcket (jodå, i den här familjen kör vi täcke i soffan
Blanda ihop smör, socker, vetemjöl, havregryn och vaniljsocker till en smulig deg. Strö över lite kanel och lägg sedan ut resten av smuldegen över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.