1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 banan 225 g björnbär 3 msk havregryn 2 dl Arla® mild yoghurt naturell Topping: 1 passionsfrukt 1 kiwi 4 tsk chiafrön 2 msk rostad kokoschips 1 kvist färsk mynta 1 msk flytande honungGör så här: Lägg undan några björnbär till garnering. Mixa resterande björnbär, halva bananen. havregryn och yoghurt till en slät kräm. Häll upp i två skålar och toppa med de sparade björnbären, resten av bananen, passionfruktskärnor, skivad kiwi, chiafrön, koks, mynta och honung.
Blanda ihop alla ingredienserna förutom björnbären. 2 ägg2 dl socker1 msk vaniljsocker2 1/2 dl mjöl100 gr smör100 gr vit choklad2 dl björnbärVispa ägg och socker, smält smör och den vita chokladen. Häll i form 20x20cm som är täckt med bakplåtspapper, fördela björnbären över kakan
Hittade detta recept med ricotta i, det blir en go blandning. Nu börjar de mogna, björnbären. 2 1/2 dl björnbär. Blanda socker och citronskal, vispa detta med smöret i 2 minuter. Lägg en msk i varje muffinsform och tryck ner 3 björnbär i varje
Jag testade i alla fall att göra en smoothie medbjörnbär och gul kiwi. Mixa 1 banan, ca 3 dl vaniljyoghurt, en skvätt apelsinjuice, ca 0,5 dl björnbär och en halv gul kiwi
Blanda rivet limeskal med socker. Garnera med citronmeliss och servera ev med vaniljglass. Fördela björnbären i 4 ugnssäkra portionsformar. 400 g björnbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.