Ingredienser Portioner. 4 100 g färskost 100 g fetaost 4 tortillabröd (medium, majs- eller orginal) 6 soltorkade tomater (strimlade) 50 g rostade mandelspån 1 kruka koriander Till servering sallad gjord på grönsallad, rädisor, squash och äpple salsa guacamole Lägg till i inköpslistan
Quesadillas är en sällskapsförrätt som jag helst serverar mina trevligare gäster. Vi äter nästan alltid quesadillas i sällskap, stående runt spisen med en iskall Corona och tillhörande lime
Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fett 31 g Quesadillas med tillbehör, 1 port. Fredagsmys, torsdagsgotte, comfortfood eller bara lite feelgood, det finns kvällar då det känns som man vill vara lite extra dekadent och bara "unna sig"
Quesadillas provade jag första gången på ett tapasställe i stan för många år sedan. Fritera dina quesadillas i oljan på medeltemperatur tills de fått gyllene färg
För några veckor sedan gjorde jag quesadillas till middag, så himla gott och lättsamt. Stek quesadillasen i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida, till de fått en fin färg och osten smält
Dela varje quesadilla i 8 snibbar och servera direkt. Lägg ut två av bröden och strö på lite av osten. Lägg på salami och strö över oregano och avsluta med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.