12 skivor
cheddarost (gärna amerikansk färdigskivad för burgare)
12 stora
hamburgerbröd med sesamfrön
12 msk
majonaise
12 stora
salladsblad
11 biff
tomat
10,5
rödlök
1 saltgurkaHome
fries: Skär potatis med skal i stavar till tjocka pommes frites och sprid ut på en plåt. Ringla över olivolja, salta och blanda. Rosta i ugnen, cirka 30 min. Coleslaw: Strimla kålet tunt och blanchera (doppa i kokande vatten) i lättsaltat vatten. Spola i iskallt vatten. Riv moroten grovt på rivjärn och blanda med kålet i en skål. Rosta kumminfröna i en torr kastrull och blanda i kålet tillsammans med majonnäs, vitlök och kryddor. Burgare: Blanda färsen med Liquid smoke, riven vitlök, ägg, tabasco salt och svartpeppar. Forma färsen till 2 burgare och grilla dem i en het grillpanna, cirka 3 minuter på varje sida. Lägg på en skiva ost så fort du vänt dem. Låt burgarna vila lite på en tallrik och grilla bröden. Lägg lite sallad på bottenbrödet, skivad tomat och lök, burgare och bröd. Servera med pommes, cole slaw och saltgurka skuren i stavar.
♥ Cheesecake deluxe ♥. Denna blir riktigt god och ser hur proffsigt ut som helst. ( den är för god för att jag ska kunna deladen i fler bitar ヽ(•‿•)ノ )
En flaska yaconsirap är det senaste tillskottet i kategorin "konstiga ingredienser" i skafferiet. Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken
Det är så himla konstigt tycker jag. Jag har ju så mycket att vara lycklig å glad över, men just på söndagar tenderar känslorna att svämma över en smula
Ibland lyckas man när man experimenterar och ja den här gången blev det en fullträff. Saftiga bottar som omfamnas av en söt cream cheese frosting och kanderade valnötter på toppen
Lagom till Lucia bjuder jag på världens bästa lussekattsrecept. Jag kom över det här receptet för sex år sedan, när jag skulle fira min första jul som mamma
Hej hej hej, nu är det dags för ett recept igen. Det här receptet har jag redan postat en gång, men eftersom det är ett så bra recept förtjänar det att postas igen - med en ny bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.