Populära frökex. Frökex och fröknäcke har blivit väldigt populära, inte bara i LCHF/Paleokretsar. Spröda frökex från Huså Bröd med röra på gravad regnbåge från Börtnans Fjällvattenfisk
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Tillsätt kokhett vatten och rör ihop. Låt stå i rumstemperatur tills linfröna sugit åt sig av vätskan, cirka 30-60 minuter
1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Blanda alla torra ingredienser. 3. Finfördela smöret i degen. 4. Blanda i mjölken, var försiktig ibland behöver man inte ha ner all mjölk
Krispiga salta frökex. Så var vi igång med recepten igen då. ). Gjorde om ett recept kallat. "Kryddigt fröknäcke", som stod att läsa på Risentas påse med majsmjöl (testade även först "ordagrant" detta recept, men det föll inte i smaken
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.