Tror nog att det kan vara den smartaste efterrätten som finns. Chokladmousse. Det går fort att göra och några få ingredienser som grädde och choklad är det enda som behövs
Ingredienser Portioner. 4 5 dl lätt crème fraiche 2 förp pastasås tomat & basilika (à 390 g) 500 g blandfärs 9 lasagneplattor 1 cosmopolitansallad Att ha hemma 2 dl mjölk 1 tsk olja salt svartpeppar 1 köttbuljongtärning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt ugnen på 225°. Kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en ugnssäker form. Blanda socker, linfrön, havregryn, havrekli, solrosfrön, kanel och vetemjöl i en skål
Sätt ugnen på 225°. Skala och grovhacka den gula löken och vitlöken. Fräs i smör i en stekpanna. Rör i tinad spenat, tomatkross och smulad buljongtärning
Så här gör du Hacka hälften av den gula löken, vitlök, selleri och morot och fräs i en kastrull med olivolja och peperoncino ett par minuter tills löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.