En kollega till mig bakar ett GI-knäcke med majsmjöl och jag har länge tänkte testa att göra om receptet genom att byta ut majsmjölet mot något mer LCHF-vänligt
Jag provade recept för nyttigt LCHFbröd och blev förtjust i det med första tugga. Jag fortsätter medLCHF månad och ser nu tydliga resultat, inte bara på grund av ändrade matvanor men även min hårda träningen
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare medbröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
ju längre jag har kommit med min lchf-kost (som ju egentligen liknar GI-kost mer tycker jag själv eftersom jag inte är jättestrikt) så har jag börjat att titta mer och mer på ersättningar för de saker man saknar mest såsom tex bröd och pizza
Humöret är på topp just nu och jag känner att jag har massor med energi. Igår när vi var och handlade önskade han kesofrutti till lunch så det ska vi äta idag med den här jordgubbssylten till
Dessa är (precis som med det mesta annat jag bakar/lagar i den här bloggen) low carb/GI, med fokus på att det helt enkelt ska vara hälsosammare för både kroppen och knoppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.