Jag följer My Kitchen Stories på Instagram och ibland hittar man recept som man bara måste baka. I förra veckan bakade Camilla en saftig chokladmuffins som både är laktos- och glutenfri samt vegansk
Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra
Och så mysigt det är att börja helgen med smarriga våfflor. Har ett recept sedan tidigare på bloggen men här kommer ett till som jag tycker både är godare och enklare att göra
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, och med lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Det är även mjölkfritt och fritt från vetestärkelse. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Jag är uppvuxen med grönkål och det har alltid varit en personlig favorit
Jag gillar ju verkligen mina tryfflar som jag gör men de här blev också supersmarrigaoch de är lite snällare mot plånboken så här några dagar innan jul
Den här sockerkakan är både god och enkel att göra. Vispa ägg och socker pösigt. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.