För några veckor sedan besökte jag Håkan och , tillsammans med Pelargonsällskapet Halland. Hacka chokladen och smält den i vattenbad eller i mikron på låg effekt och rör om ofta, då det annars finns risk att chokladen blir för varm och klumpar sig
Det knäckiga täcketmed bland annat vit choklad blev riktigt lyckat. Efter en tur i skogen kom vi hem med massor av björnbär så jag experimenterade fram en paj av sådant vi hade hemma i skafferiet
Det blev Choklad Mousse med frysta hallon och mandarin. Det är stor skillnad på kilopriset mot en vanlig hel kyckling, så det måste vara något alldeles extra gott med majskyckling
Till och med min ganska fåordiga pappa sa att det där hade jag gjort bra så detta är en dessert som går hem hos de flesta så har ni inte provat på varm frukt under ett täcke av vit choklad så gör det
Tänkte även fresta er med ett smarrigt kakrecept så här på fredagsmorgonen -Havrerutor medchoklad och russin - Världens enklaste kaka att baka och en av de godaste ochså, faktiskt
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Här kommer ett recept på otroligt smarriga proteinbars med smak av chokladbollar. Då jag förstår att man inte kan proppa i sig massa choklad varje dag har jag upptäckt det fantastiska med proteinpulver
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.