Bilresan hem i genom ett kvällsstressigt Malmö tar en stund då jag hinner bearbeta en del av dagen intryck men det är ändå skönt att sitta ner en halvtimme med en kopp kaffe och kanske en skorpa innan det är dags att börja laga middagen därhemma
Fräs purjolök och selleri någon minut, lägg i bladspenaten och låt den fräsa med någon minut. Men även vi har något gott att bjuda på idag, inte tapas visserligen men ett glas bubbel passar fint till denna laxmiddagen också
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen medsmarriga piroger. Rör ut jästen med lite av vätskan tillsätt sedan resten av vätskan
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.