Smarrig bärpaj
With a little bit of sugar
With a little bit of sugar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajskalet
  • 150 g smält smör
  • 2 dl socker
  • 2 msk ljus sirap
  • 3 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  •  
  • Bär
  • 1-2 dl björnbär
  • 1-2 dl jordgubbar
  • 2 msk rårörsocker
  • Värm ungen på 200 grader Blanda ihop alla torra ingredienser och häll till sist i det smälta smöret och sirapen. Jobba ihop allting till en deg.
  • Häll bären in i den smorda formen, sockra och försök att placera ut pajdegen jämnt, du kanske måste dubbla receptet ifall det inte räcker,
  • jag har en rätt så stor pajform och jag var tvungen att dubbla detta.
  • Grädda i mitten av ugnen, som jag tidigare skrev så ligger ansvaret på din ugn! Kolla med jämna mellanrum,
  • Ta ut, låt svanla och servera med vispad grädde, vaniljglass eller vaniljsås!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.