Nämen, ett nytt recept. Senaste veckorna har verkligen varit fullt upp. Ni som följer mig på Instagram och Facebook har knappast missat att vår lilla prinsessa Ella har kommit till världen
Min dotter bara älskar potatisgratäng, men vem gör inte det. Vi testade att göra en lite lyxigare variant av denna omtyckta maträtt och här kommer resultatet
Mycket gott, bankad brysselkål med ost som gratineras i ugn. Jag såg ett inlägg på facebook, ett klipp, med detta men kommer inte ihåg vart (för att länka)
Vi brukar mest äta potatis som tillbehör, men eftersom det är väldigt billig mat, som dessutom oftast är lokalproducerad, försöker jag ibland laga maträtter med potatis som huvudingrediens
För ungefär ett år sedan gjorde jag, för första gången, en smaskig vitkålsgratäng (se här). Sedan den lyckade matupplevelsen har jag rotat runt lite på nätet efter recept på liknande gratänger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.